Blog

Pakket versturen

Pakket versturen

Pakket versturen Ede

Pakket versturen? Alon Logistics BV in Ede is hét adres voor het versturen van een pakket. Wij staan garant voor een veilige en snelle levering. Alon Logistics werkt met vaste lage prijzen voor het versturen van een pakket in binnen- en buitenland. Van brievenbus pakket tot pallet. Alon Logistics is uw full-service partner als het gaat om het versturen van pakketten. Onze betrouwbare koeriers zijn 24/7 actief om uw pakket veilig en snel naar plaats van bestemming te brengen.

Pakket versturen met spoed

Ook voor het versturen van een spoedbestelling is Alon Logistics uw betrouwbare logistieke partner. Wij zijn uw partner voor alle type zendingen, zowel particulier als zakelijk. Neem nu snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.
Boek nu

Kosten pakket versturen

Alon Logistics is al jarenlang uw betrouwbare logistieke partner als het gaat om het versturen van pakketten in binnen- en buitenland. Wij zorgen ervoor dat uw zending altijd op de plaats van bestemming komt: veilig, op tijd en 100% verzekerd. De kosten voor het versturen van een pakket hangen af van de omvang van uw pakket (lengte, breedte, hoogte en gewicht) en het aantal pakketten dat u ons aanlevert.

Het versturen van pakketten doen wij in combinatie met onze koeriersdienstverlening. Alon Logistics biedt dé oplossing voor: koerier Ede!

Back to top