Alon Logistics B.V.

Contractvervoer

×

Contractvervoer

Bij Alon Logistics B.V. kunnen wij u ook van dienst zijn met zakelijk contractvervoer. Dat houdt in dat wij volgens vaste afspraken en een vast schema transportritten voor u uitvoeren. Het kan daarbij gaan om simpel transport met weinig bijzonderheden, of juist hele speciale ritten die extra zorg nodig hebben.

Als u kiest voor contractvervoer krijgt u altijd uw eigen accountmanager toegewezen. Deze is verantwoordelijk voor de transportplanning en is 24/7 bereikbaar. Zo kunt u op elk moment van de dag geholpen worden!

Bent u met contractvervoer enorm geholpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@alonbv.nl.

Neem contact op

24 uursservice met Track & Trace

Wij leveren 24/7
24 uursservice met Track & Trace

Transparante tarieven en tijdsvakindicatie

Volledig inzichtelijk
Transparante tarieven en tijdvakindicatie

Ophaalservice en gratis verzekerd

Volledig ontzorgd
Ophaalservice en gratis verzekerd

Express services van klein tot groot

Ieder type pakket
Express services van klein tot groot

Maak een keuze

Onze koeriersdiensten

Pakket met spoed versturen

Met spoed versturen

Moet uw pakket met spoed bij een klant bezorgd worden? Alon Logistics B.V. haalt het pakket binnen één uur op en brengt het direct naar de klant.

Zakelijk pakket versturen

Zakelijk pakket

Het is van belang dat uw pakket veilig, snel én verzekerd aankomt op de gewenste bestemming. Van klein tot groot, Alon Logistics is uw logistieke partner.

Internationaal koerier

Internationaal koerier

Gaat uw pakket naar het buitenland? Geen probleem, met onze internationale koeriers wordt uw pakket razendsnel in het buitenland bezorgd.

Logistiek transport Veenendaal

Logistiek transport

Wij verzorgen het gehele transportproces voor u! Van het ophalen en opslaan van pakketten, tot het versturen naar het binnen- en buitenland.

Onze koeriersdiensten inzetten? 085 – 489 58 41