Alon Logistics B.V.

Internationaal koerier

×

Internationaal koerier

Op zoek naar een internationaal koerier? Ook dan bent u bij Alon Logistics B.V. aan het juiste adres. Eén van onze diensten betreft namelijk het vervoer van pakketten naar het buitenland. Wanneer u iets in Nederland heeft liggen wat naar het buitenland moet, of er juist iets in het buitenland ligt wat u in Nederland nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Dankzij de nodige expertise in zowel nationaal als internationaal vervoer zijn wij dé partij die u kan helpen. Topservice en topkwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, om er voor te zorgen dat wij de beste internationale koeriers hebben. Zo heeft u meer zekerheid dat het pakket op de juiste én op een veilige wijze vervoerd wordt. En dat is wel zo prettig, zeker als het om wat grotere en waardevollere goederen gaat. Maar ook kleine pakketten internationaal versturen is mogelijk bij ons!

Koerier nodig? Klik hier

Internationaal pakket versturen

Een internationaal pakket versturen doet u dus gemakkelijk via ons. Onze koeriers zijn ervaren in de transportwereld, en weten dus precies wat er moet gebeuren om uw pakket netjes op de bestemming te krijgen. Of het nou gaat om een pakket vanuit Nederland naar het buitenland, vanuit het buitenland naar Nederland of zelfs vanuit het buitenland naar een ander buitenland, met ons heeft u een betrouwbare partner.

Ook internationale pakketten komen veilig, op tijd en verzekerd aan bij de ontvanger. Onze koeriers dragen er namelijk zorg voor dat de goederen die zij vervoeren netjes blijven. Op die manier onderscheiden wij ons in de transport- en koerierswereld. Wanneer u een internationaal pakket wil versturen kunt u dus ook bij ons terecht. Wij helpen u graag verder en denken met u mee om de beste oplossing voor het transport te vinden!

Koerier nodig? Klik hier

Wie zijn wij?

Door jarenlange ervaring met alles wat bij het verzenden van pakketten komt kijken weten wij bij Alon Logistics B.V. als geen ander hoe de transport- en koerierswereld werkt. Met een breed scala aan nationale én internationale klanten zijn wij bedreven in het regelen van internationale transporten. Een internationaal koerier regelt u dus gemakkelijk via ons bedrijf. Geen pakket is te klein of te groot!

Door onze all-round logistic services komen wij samen met u tot de geschikte oplossing voor het transport van uw pakket. Wanneer het gaat om pakketten binnen Nederland is het zelfs mogelijk om alle pakketten die via ons vervoerd worden al de volgende dag bij uw klant aan te bieden. Daarnaast krijgt u bij ons track & trace, zodat het mogelijk is om de zending in de gaten te houden. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@alonbv.nl. Wij helpen u graag verder!

Koerier nodig? Klik hier

24 uursservice met Track & Trace

Wij leveren 24/7
24 uursservice met Track & Trace

Transparante tarieven en tijdsvakindicatie

Volledig inzichtelijk
Transparante tarieven en tijdvakindicatie

Ophaalservice en gratis verzekerd

Volledig ontzorgd
Ophaalservice en gratis verzekerd

Express services van klein tot groot

Ieder type pakket
Express services van klein tot groot

Maak een keuze

Onze koeriersdiensten

Pakket met spoed versturen

Met spoed versturen

Moet uw pakket met spoed bij een klant bezorgd worden? Alon Logistics B.V. haalt het pakket binnen één uur op en brengt het direct naar de klant.

Zakelijk pakket versturen

Zakelijk pakket

Het is van belang dat uw pakket veilig, snel én verzekerd aankomt op de gewenste bestemming. Van klein tot groot, Alon Logistics is uw logistieke partner.

Internationaal koerier

Internationaal koerier

Gaat uw pakket naar het buitenland? Geen probleem, met onze internationale koeriers wordt uw pakket razendsnel in het buitenland bezorgd.

Logistiek transport Veenendaal

Logistiek transport

Wij verzorgen het gehele transportproces voor u! Van het ophalen en opslaan van pakketten, tot het versturen naar het binnen- en buitenland.

Onze koeriersdiensten inzetten? 085 – 489 58 41