Alon Logistics B.V.

Logistiek transport

×

Logistiek transport

Logistiek transport is bij Alon Logistics B.V. één van de dingen waar wij goed in zijn. Door onze jarenlange expertise op het gebied van vervoer weten onze medewerkers als geen ander hoe het precies werkt in de transportwereld. Het kan namelijk al snel ingewikkeld worden. Zo is er bijvoorbeeld een verschil tussen logistiek en transport. Logistiek is het algemene beheer van het bewegen van goederen, terwijl transport het vervoeren van de goederen zelf inhoudt. Hiermee is transport dus eigenlijk een onderdeel van de keten die logistiek genoemd wordt. Bij Alon Logistics B.V. beheersen wij echter beide kanten van het spectrum. Wij kunnen zowel het beheer doen (logistiek) als het daadwerkelijke transport. Onze transporteurs en koeriers zijn namelijk breed inzetbaar in binnen- én buitenland. Daarom is Alon Logistics B.V. dé partner als het gaat om transport en logistiek.

Neem contact op

Wij adviseren u graag

Bij vragen over logistiek transport staan onze medewerkers natuurlijk voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring in de transportwereld is ook het logistieke gedeelte ons niet vreemd. Het beheer van transporten heeft namelijk nogal wat voeten in de aarde. Er spelen veel meer factoren dan alleen het transporteren van de goederen zelf. Zo moet een van onze medewerkers een transportplanning maken, moet er een (vracht)wagen beschikbaar zijn om de goederen te vervoeren, en is er natuurlijk een bekwame chauffeur nodig om het uiteindelijke transport te verzorgen.

Wij hebben al deze kennis onder één dak, waardoor het niet nodig is om verschillende partijen in te schakelen voor een transport. Daarnaast helpen onze medewerkers u graag verder met uw logistieke vragen, zodat er een goede oplossing gevonden kan worden voor uw transportprobleem. We helpen u graag verder!

Neem contact op

Over Alon Logistics B.V.

Bij Alon Logistics B.V. zijn we gespecialiseerd in logistiek, transport en vervoer. Wij bieden tevens koeriersdiensten in binnen- én buitenland aan. Zoekt u dus een betrouwbare partner voor vervoer van of naar Nederland, neem dan gerust contact met ons op. Maar ook voor het meedenken én oplossen van uw logistieke problemen kunt u ons inschakelen. Door de jarenlange ervaring die onze medewerkers hebben is het beheer van transport en goederen één van onze expertises.

En het daadwerkelijke transport zelf? Ook dat regelt u via ons. Onze chauffeurs en koeriers rijden graag voor u! Belangrijk om te weten is dat wij staan voor veilig, snel én verzekerd vervoer. Uw pakket komt dus niet alleen veilig en op tijd aan op bestemming, maar is ook gewoon verzekerd. Op die manier zorgt Alon Logistics B.V. ervoor dat u met een gerust hart het transport uit handen kunt geven. Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of via info@alonbv.nl.

Neem contact op

24 uursservice met Track & Trace

Wij leveren 24/7
24 uursservice met Track & Trace

Transparante tarieven en tijdsvakindicatie

Volledig inzichtelijk
Transparante tarieven en tijdvakindicatie

Ophaalservice en gratis verzekerd

Volledig ontzorgd
Ophaalservice en gratis verzekerd

Express services van klein tot groot

Ieder type pakket
Express services van klein tot groot

Maak een keuze

Onze koeriersdiensten

Pakket met spoed versturen

Met spoed versturen

Moet uw pakket met spoed bij een klant bezorgd worden? Alon Logistics B.V. haalt het pakket binnen één uur op en brengt het direct naar de klant.

Zakelijk pakket versturen

Zakelijk pakket

Het is van belang dat uw pakket veilig, snel én verzekerd aankomt op de gewenste bestemming. Van klein tot groot, Alon Logistics is uw logistieke partner.

Internationaal koerier

Internationaal koerier

Gaat uw pakket naar het buitenland? Geen probleem, met onze internationale koeriers wordt uw pakket razendsnel in het buitenland bezorgd.

Logistiek transport Veenendaal

Logistiek transport

Wij verzorgen het gehele transportproces voor u! Van het ophalen en opslaan van pakketten, tot het versturen naar het binnen- en buitenland.

Onze koeriersdiensten inzetten? 085 – 489 58 41