Alon Logistics B.V.

Pakket met spoed versturen

×

Pakket met spoed versturen

Alon Logistics B.V. biedt u een breed scala aan mogelijkheden voor sneltransport. Leveringen op dezelfde dag behoren hierbij tot de mogelijkheden. Het maakt daarbij niet uit of u een groot of klein pakket heeft. Wij staan graag voor u klaar om dat ene belangrijke pakket zelfs vandaag nog bij uw klant af te leveren!

De sneltransportdienst van Alon Logistics B.V. garandeert u namelijk dat de levering van belangrijke pakketten dezelfde dag nog gebeurt. Dit kan overal in Nederland zijn! Goed om te weten is dat u binnen enkele minuten al een vrijblijvende offerte kunt ontvangen, en vervolgens direct het transport kunt boeken. Wij zijn dag en nacht (24/7) geopend, dus u kunt op elk moment van de dag (of nacht!) een boeking plaatsen. Ons online reserveringssysteem biedt de mogelijkheid om altijd makkelijk en snel een pakket in te plannen.

Pakket met spoed versturen? Onze voordelen

De voordelen:

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.
  • 98% van de collecties binnen enkele uren
  • Online tracing ID
  • E-mailbevestiging bevestiging

Weet u nog niet precies wat u van ons nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies. Dit kan via mail, maar ook telefonisch..

Neem contact op

Zelfde dag geleverd

Wij begrijpen als geen ander dat het veel waard is om een artikel nog op dezelfde dag te leveren aan uw klant. Zo kunt u hiermee een betere klantverhouding bewerkstelligen, omdat een snelle levering vaak zorgt voor zeer tevreden klanten. Zo bouwt u een sterke relatie op met uw klanten, wat natuurlijk goed is voor de zaken!

Omdat niemand in deze tijden nog tijd te verliezen heeft, is het belangrijk dat bepaalde documenten nóg sneller geleverd worden. Met de snellere doorlooptijd van uw artikelen als gevolg van onze spoedleveringen zult u ook merken dat de sfeer binnen uw bedrijf zal verbeteren. Uw werknemers kunnen namelijk een stuk efficiënter te werk gaan als het logistieke gedeelte goed geregeld is!

Pakket met spoed versturen? Neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande knop!

Neem contact op

24 uursservice met Track & Trace

Wij leveren 24/7
24 uursservice met Track & Trace

Transparante tarieven en tijdsvakindicatie

Volledig inzichtelijk
Transparante tarieven en tijdvakindicatie

Ophaalservice en gratis verzekerd

Volledig ontzorgd
Ophaalservice en gratis verzekerd

Express services van klein tot groot

Ieder type pakket
Express services van klein tot groot

Maak een keuze

Onze koeriersdiensten

Pakket met spoed versturen

Met spoed versturen

Moet uw pakket met spoed bij een klant bezorgd worden? Alon Logistics B.V. haalt het pakket binnen één uur op en brengt het direct naar de klant.

Zakelijk pakket versturen

Zakelijk pakket

Het is van belang dat uw pakket veilig, snel én verzekerd aankomt op de gewenste bestemming. Van klein tot groot, Alon Logistics is uw logistieke partner.

Internationaal koerier

Internationaal koerier

Gaat uw pakket naar het buitenland? Geen probleem, met onze internationale koeriers wordt uw pakket razendsnel in het buitenland bezorgd.

Logistiek transport Veenendaal

Logistiek transport

Wij verzorgen het gehele transportproces voor u! Van het ophalen en opslaan van pakketten, tot het versturen naar het binnen- en buitenland.

Onze koeriersdiensten inzetten? 085 – 489 58 41