Alon Logistics B.V.

White label pakketservice

×

White label pakketservice

Wanneer u kostbare goederen wil vervoeren is white label pakketservice absoluut interessant voor u. Ook daarvoor kunt u terecht bij Alon Logistics B.V. Wij treden graag voor u op als vervoerder van (kostbare) goederen.

Het zogeheten Dedicated Transport houdt in dat onze voertuigen én chauffeurs in uw bedrijfskleuren rondrijden. Zo zijn ze zeer herkenbaar voor de buitenwereld, zodat uw klanten direct weten dat de zending van uw bedrijf afkomstig is.

Een aantal voordelen van deze vorm van transporteren zijn dat u geen personeelswerving hoeft te doen, u niet hoeft te investeren in (nieuwe) transportvoertuigen, de transporten zeer flexibel te plannen zijn, maar u wél voertuigen en chauffeurs in uw kleuren heeft rondrijden.

Als transporteur zorgen wij ervoor dat uw supply chain duurzaam en flexibel kan worden ingericht. Wij verlichten hierbij graag uw lasten. Heeft u interesse in Dedicated Transport? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door!

Neem contact op

24 uursservice met Track & Trace

Wij leveren 24/7
24 uursservice met Track & Trace

Transparante tarieven en tijdsvakindicatie

Volledig inzichtelijk
Transparante tarieven en tijdvakindicatie

Ophaalservice en gratis verzekerd

Volledig ontzorgd
Ophaalservice en gratis verzekerd

Express services van klein tot groot

Ieder type pakket
Express services van klein tot groot

Maak een keuze

Onze koeriersdiensten

Pakket met spoed versturen

Met spoed versturen

Moet uw pakket met spoed bij een klant bezorgd worden? Alon Logistics B.V. haalt het pakket binnen één uur op en brengt het direct naar de klant.

Zakelijk pakket versturen

Zakelijk pakket

Het is van belang dat uw pakket veilig, snel én verzekerd aankomt op de gewenste bestemming. Van klein tot groot, Alon Logistics is uw logistieke partner.

Internationaal koerier

Internationaal koerier

Gaat uw pakket naar het buitenland? Geen probleem, met onze internationale koeriers wordt uw pakket razendsnel in het buitenland bezorgd.

Logistiek transport Veenendaal

Logistiek transport

Wij verzorgen het gehele transportproces voor u! Van het ophalen en opslaan van pakketten, tot het versturen naar het binnen- en buitenland.

Onze koeriersdiensten inzetten? 085 – 489 58 41