Alon Logistics B.V.

Zakelijk pakket versturen

×

Zakelijk pakket versturen

Een zakelijk pakket versturen doet u natuurlijk via Alon Logistics B.V. Wij zijn dé ideale partner als het gaat om het vervoeren van pakketten. Bij Alon Logistics B.V. vinden wij het namelijk belangrijk dat uw pakket veilig, snel én verzekerd aankomt op de gewenste bestemming. Onze chauffeurs en koeriers delen deze mening, en zorgen er daarom voor dat het verzenden van uw pakket zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Dankzij onze vaste lage prijzen voor pakketten in het binnen- én buitenland hoeft een pakket versturen geen vervelend proces meer te zijn. Onze medewerkers denken graag met u mee om tot een geschikte oplossing te komen. Daarnaast staan onze chauffeurs en koeriers dag en nacht voor u klaar. Dit betekent dat veel zendingen al de volgende dag aangeboden kunnen worden op de plaats van bestemming.

Zakelijk pakket versturen

Zakelijk pakket versturen (met spoed)

Is het heel dringend? Dan kunt u een zakelijk pakket versturen met spoed. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden voor uw pakket, maar belangrijk om te weten is dat er oplossingen zijn voor zendingen die meer haast hebben dan normaal. Wij doen spoedbezorgingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op om uw spoedzending makkelijk en snel te regelen!

Een pakket laten bezorgen doet u via Alon Logistics B.V. snel, veilig en 100% verzekerd. Onze chauffeurs en koeriers staan voor u klaar om uw pakket te bezorgen bij de klant. De logistieke kant van het proces kunnen wij óók voor u verzorgen. De kantoormedewerkers denken graag met u mee en kunnen dankzij hun jarenlange ervaring adviseren over het proces van het versturen van uw pakket. Goed om te weten is dat het bezorgen van (zakelijke) pakketten in samenwerking met onze koeriersdienst gebeurt. Vandaar dat wij binnen Nederland snel pakketten voor u kunnen bezorgen. Gaat uw zending naar het buitenland? Ook dat is geen probleem, dankzij onze internationale koeriers. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Zakelijk pakket versturen

Over Alon Logistics B.V.

Alon Logistics B.V. is uw partner als het aankomt op transport en logistiek. Jarenlange ervaring in de transportsector zorgt ervoor dat onze medewerkers uiterst bekwaam zijn en weten waar ze het over hebben. Daarom kunt u bij ons terecht voor advies over uw transport of logistieke probleem, waarna wij zelf het transport of vervoer voor u kunnen uitvoeren. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vul dan een contactformulier in of stuur een vrijblijvend bericht naar info@alonbv.nl.

Zakelijk pakket versturen

24 uursservice met Track & Trace

Wij leveren 24/7
24 uursservice met Track & Trace

Transparante tarieven en tijdsvakindicatie

Volledig inzichtelijk
Transparante tarieven en tijdvakindicatie

Ophaalservice en gratis verzekerd

Volledig ontzorgd
Ophaalservice en gratis verzekerd

Express services van klein tot groot

Ieder type pakket
Express services van klein tot groot

Maak een keuze

Onze koeriersdiensten

Pakket met spoed versturen

Met spoed versturen

Moet uw pakket met spoed bij een klant bezorgd worden? Alon Logistics B.V. haalt het pakket binnen één uur op en brengt het direct naar de klant.

Zakelijk pakket versturen

Zakelijk pakket

Het is van belang dat uw pakket veilig, snel én verzekerd aankomt op de gewenste bestemming. Van klein tot groot, Alon Logistics is uw logistieke partner.

Internationaal koerier

Internationaal koerier

Gaat uw pakket naar het buitenland? Geen probleem, met onze internationale koeriers wordt uw pakket razendsnel in het buitenland bezorgd.

Logistiek transport Veenendaal

Logistiek transport

Wij verzorgen het gehele transportproces voor u! Van het ophalen en opslaan van pakketten, tot het versturen naar het binnen- en buitenland.

Onze koeriersdiensten inzetten? 085 – 489 58 41