Algemene Vervoerscondities 2002 (AVC 2002)

Bij Alon Logistics streven wij naar duidelijkheid en zekerheid in al onze transportdiensten. Daarom hanteren wij de Algemene Vervoerscondities 2002 (AVC 2002), een standaard die breed erkend en gerespecteerd wordt in de transport- en logistieke sector in Nederland. Deze voorwaarden bieden een helder juridisch kader dat zowel onze rechten als plichten als vervoerder als die van onze klanten, de verzenders, omvat.

Wat betekent dit voor u als klant?

  • Duidelijke Verantwoordelijkheden: De AVC 2002 stelt duidelijk de aansprakelijkheden van alle betrokken partijen vast, wat helpt bij het voorkomen van misverstanden in geval van schade of verlies van goederen.
  • Beperkte Aansprakelijkheid: Overeenkomstig de AVC 2002 is onze aansprakelijkheid voor verlies, schade of vertraging van goederen beperkt, wat betekent dat de financiële risico’s voor zowel ons als voor u duidelijk zijn afgebakend.
  • Transparantie in het Proces: Deze voorwaarden waarborgen transparantie in het transportproces, van het ophalen van de goederen tot de uiteindelijke levering.

We kiezen bewust voor de AVC 2002 om een betrouwbare en veilige service te garanderen die voldoet aan de erkende normen binnen de transportindustrie. Dit stelt ons in staat om u als onze klant een professionele en zorgvuldige dienstverlening te bieden, waarbij zowel uw goederen als uw belangen goed beschermd zijn.

Voor meer informatie over de AVC 2002 of specifieke details over hoe deze voorwaarden van toepassing zijn op uw zendingen, nodigen wij u uit om contact op te nemen met ons team. Bij Alon Logistics zijn we hier om u te helpen met al uw logistieke behoeften.

De Algemene Vervoerscondities 2002 (AVC 2002) zijn algemene voorwaarden voor overeenkomsten voor goederenvervoer over de weg. Deze voorwaarden worden bij ALON Logistics toegepast. De AVC 2002 zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbanken in Amsterdam en Rotterdam. U kunt de Nederlandse versie en Engelstalige versie hier downloaden.

Back to top