Opslag

Alon Logistics biedt veilige en flexibele opslag oplossingen die zijn ontworpen om aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten te voldoen. Onze state-of-the-art opslag faciliteiten zijn uitgerust om een breed scala aan goederen veilig te bewaren, van standaard pallets tot specifieke, gevoelige producten die speciale zorg vereisen.

Waarom Kiezen voor Onze Opslagdiensten?

  • Veiligheid: Onze magazijnen zijn voorzien van moderne beveiligingssystemen, waaronder 24/7 videobewaking, inbraakalarmen en strikte toegangscontroles, om de veiligheid van uw goederen te waarborgen.
  • Flexibiliteit: Wij bieden verschillende opslagmogelijkheden aan die flexibel zijn om te voldoen aan zowel korte- als langetermijnbehoeften. Onze diensten zijn schaalbaar, zodat u gemakkelijk kunt op- of afschalen afhankelijk van uw bedrijfsbehoeften.
  • Toegankelijkheid: Onze opslagfaciliteiten zijn strategisch gelegen om logistieke efficiëntie te garanderen, met gemakkelijke toegang tot belangrijke transportroutes, wat de verzendtijden optimaliseert en de logistieke kosten verlaagt.
  • Geavanceerde Technologie: We gebruiken de nieuwste technologieën in voorraadbeheer en -tracking om real-time informatie te bieden over uw voorraadniveaus, wat essentieel is voor effectief voorraadbeheer.

Onze Opslagoplossingen Omvatten:

  • Algemene Opslag: Ideaal voor bedrijven die extra ruimte nodig hebben om hun producten op te slaan. Onze algemene opslagfaciliteiten zijn geschikt voor een breed scala aan commerciële goederen.
  • Gespecialiseerde Opslag: Voor goederen die speciale omstandigheden vereisen, zoals temperatuurcontrole, vochtigheidsbeheersing of extra beveiliging, bieden wij gespecialiseerde opslagoplossingen.
  • Overslagdiensten: Wij bieden ook overslagdiensten aan waarbij goederen tijdelijk worden opgeslagen tussen het transport door, wat een naadloze doorstroom van uw supply chain faciliteert.
  • Fulfilment Services: Als onderdeel van onze opslagdiensten, kunnen we ook het volledige fulfilment proces voor e-commerce bedrijven verzorgen, inclusief het opslaan, verpakken en verzenden van bestellingen.

Bij Alon Logistics streven we ernaar om uw logistieke operaties te vereenvoudigen en te optimaliseren door middel van onze betrouwbare en efficiënte opslagdiensten. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe we uw opslagbehoeften kunnen ondersteunen en uw bedrijfsvoering kunnen verbeteren.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Back to top