Alon Logistics B.V.

Logistiek advies

×

Logistiek advies

Door de jarenlange ervaring in de logistiekwereld weten wij als geen ander hoe wij u op de juiste wijze kunnen adviseren. Alon Logistics B.V. kan als uw huisvervoerder een grote toegevoegde waarde zijn aan uw bedrijf! Wij kunnen optreden als externe logistieke afdeling, waarbij we u een hoop werk uit handen nemen. Doordat onze klantenservice altijd voor u klaarstaat, is het eenvoudig om contact met ons te leggen als u gebruik wil maken van één van onze diensten. Zo kunnen we op zeer korte termijn met een goede, passende oplossing komen voor uw logistieke probleem.

Wij kunnen u onder meer adviseren over de vervoerderskeuze, verpakkingskeuze, Supply Chain, VAT (Value Added Logistics), Internationaal (CMR), multimodaal transport, en nog veel meer. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op

24 uursservice met Track & Trace

Wij leveren 24/7
24 uursservice met Track & Trace

Transparante tarieven en tijdsvakindicatie

Volledig inzichtelijk
Transparante tarieven en tijdvakindicatie

Ophaalservice en gratis verzekerd

Volledig ontzorgd
Ophaalservice en gratis verzekerd

Express services van klein tot groot

Ieder type pakket
Express services van klein tot groot

Maak een keuze

Onze koeriersdiensten

Pakket met spoed versturen

Met spoed versturen

Moet uw pakket met spoed bij een klant bezorgd worden? Alon Logistics B.V. haalt het pakket binnen één uur op en brengt het direct naar de klant.

Zakelijk pakket versturen

Zakelijk pakket

Het is van belang dat uw pakket veilig, snel én verzekerd aankomt op de gewenste bestemming. Van klein tot groot, Alon Logistics is uw logistieke partner.

Internationaal koerier

Internationaal koerier

Gaat uw pakket naar het buitenland? Geen probleem, met onze internationale koeriers wordt uw pakket razendsnel in het buitenland bezorgd.

Logistiek transport Veenendaal

Logistiek transport

Wij verzorgen het gehele transportproces voor u! Van het ophalen en opslaan van pakketten, tot het versturen naar het binnen- en buitenland.

Onze koeriersdiensten inzetten? 085 – 489 58 41