Logistiek advies

Bij Alon Logistics begrijpen we dat een effectieve logistiek essentieel is voor het succes van uw bedrijf. Met onze jarenlange ervaring in diverse logistieke markten bieden wij onze vaste klanten kosteloos deskundig advies, waarmee we fungeren als een verlengstuk van uw onderneming. Beschouw ons als uw externe logistieke afdeling: onze klantenservice en accountmanagers staan klaar om direct op uw vragen, verzoeken en incidenten te reageren, en bieden gerichte oplossingen die specifiek op uw behoeften zijn afgestemd.

Ons Advies Omvat:

  • Verpakkingskeuzes: Optimaliseer uw verpakkingsstrategieën om kosten te besparen en de veiligheid tijdens het transport te verhogen.
  • Vervoerderskeuze: Selecteer de meest geschikte vervoerders die aansluiten bij uw budget, tijdschema en geografische eisen.
  • Supply Chain Management: Verbeter de efficiëntie van uw supply chain met onze gespecialiseerde kennis en innovatieve oplossingen.
  • Value Added Logistics (VAL): Voeg waarde toe aan uw producten door middel van extra services zoals assemblage, labeling en kwaliteitscontroles.
  • Internationale Logistiek (CMR): Navigeer complexe internationale logistieke uitdagingen met ons deskundig advies over douaneformaliteiten en import/export regelgeving.
  • Multimodaal Transport: Combineer verschillende vormen van transport om kosten te optimaliseren en de leveringssnelheid te verhogen.

En Meer…

Ongeacht de complexiteit van uw logistieke vraagstukken, ons team staat klaar om u te ondersteunen met op maat gemaakte oplossingen die helpen uw logistieke processen te stroomlijnen en te verbeteren.

Back to top